Igår blev det en lång dag för både deltagare och funktionärer då det var dags för retrieverjaktprov B. Vår domare var Mikael Rönnbäck som började dagen med 2 par öppenklassekipage innan han och provledaren Gunhild Björne gick över på ett stort gäng nybörjarhundar. Där var flera retrieverraser anmälda och även deltagare från Finland. Vi hade nöjet att få se duktiga ekipage gå till pris i båda klasserna och även om det en liten stund droppade från himlen så var vädret i övrigt fint om än kallt. Vi såg dock till att hålla igång en sprakande och värmande brasa att sitta ner runt för de som ville.

Stort tack till alla som hjälpte till så att denna dagen blev möjlig att genomföra och tack till alla deltagare som valde att anmäla till oss. Vi hoppas att alla är nöjda med dagen och att vi ses igen nästa gång vi håller jaktprov!

Ja vielä lopuksi kiitos osallistumisesta, toivottavasti haluatte tulla uudestaan tulevaisuudessakin!

 

Ett speciellt stort tack vill styrelsen rikta till de fyra duktiga, hjälpsamma och glada ungdomarna som hjälpte till under hela dagen! Ni är värd er vikt i guld och vi skulle inte klarat dagen utan era flinka händer och ben!