Vi är inne i en period av kyla, rusk och regn som kommer följas av snö. Vi hundägare är ett tåligt släkte men många av oss tycker nog ändå det är skönt att då och då under den mörka perioden få träna lite i ljus torr miljö. Därför har SSRK Piteåsektionen åter bokat Hundvis för egenträning. Träningstiderna är som följer:

 • 24/10 kl 19
 • 26/10 kl 19
 • 2/11 kl 19
 • 8/11 kl 18
 • 17/11 kl 17
 • 22/11 kl 18
 • 24/11 kl 17
 • 29/11 kl 18
 • 8/12 kl 18
 • 13/12 kl 18
 • 15/12 kl 18

Egenträning innebär att man själv lägger upp sin träning utan någon som leder kvällen. Dock är det fullt möjligt att fråga andra medlemmar på plats om råd, tips eller att träna moment ihop.

I år kommer de som önskar träna få betala via swish eller bankgiro en fast summa på 200 kr innan den första träffen. Det kommer alltså inte vara betalning vid varje tillfälle. Kopia på betalning sänds senast den 17 oktober till anmalan@ssrkpitea.se

Träning med lös hund får endast ske om alla deltagare är med på det.

 

 

Tänk på att vintern är en perfekt tid för att pilla på de där små delarna i olika moment och finslipa inför den kommande våren när utomhusträningen börjar om. Fundera gärna ut några olika saker du kan/behöver träna på och anpassa sedan träningen efter hur många som är på plats för att alla ska få utrymme.

Precis som förra gången kommer det inte vara tillåtet att nyttja balanshinder.
Detta då det är så lätt hänt att en hund faller ned och skadar sig och denna risk ökar markant om även föraren är oerfaren.