10 oktober öppnar vi upp dörren till Hundvis för höstens första egenträning inomhus!

Efter styrelsebeslut så kommer det bokas 11 träningar HT-23 samt 11 träningar VT-24 varför betalningen blir lite annorlunda, se längre ned.

Egenträning innebär att man själv lägger upp sin träning utan någon som leder kvällen. Dock är det fullt möjligt att fråga andra medlemmar på plats om råd, tips eller att träna moment ihop.

Även i år kommer de som önskar träna få betala via swish eller bankgiro en fast summa innan den första träffen. Det kommer alltså inte vara betalning vid varje tillfälle.

I år kostar 1 termin 250kr, 11 tillfällen, men du kan även välja att betala 400kr direkt och därmed få alla 22 tillfällena till ett något bättre pris. Tyvärr vet vi inte hur bokningarna blir för 2024 ännu utan meddelar det så snart Hundvis öppnat för bokning.

Kopia på betalning sänds till anmalan@ssrkpitea.se,det går bra att komma med i gruppen efter att träffarna börjat. Summan är dock den samma.

Träning med lös hund får endast ske om alla deltagare är med på det.

Tänk på att vintern är en perfekt tid för att pilla på de där små delarna i olika moment och finslipa inför den kommande våren när utomhusträningen börjar om. Fundera gärna ut några olika saker du kan/behöver träna på och anpassa sedan träningen efter hur många som är på plats för att alla ska få utrymme.

Precis som tidigare terminer så kommer det inte vara tillåtet att nyttja balanshinder.
Detta då det är så lätt hänt att en hund faller ned och skadar sig och denna risk ökar markant om även föraren är oerfaren.